Duurzame oplossingen

Onze coatings kunnen gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen. Zo hebben wij milieuvriendelijke coatings die u boven en onderwater kunt aanbrengen op droge, roestige en natte ondergronden.

Damwanden conserveren

Damwanden kunnen wij conserveren door een combinatie van onze coatings te gebruiken voor een extra lange conserveringsduur. Wij hebben veel ervaring met deze toepassingen en kunnen u adviseren wat het beste is voor het conserveren van damwanden.

Before After

Staanders en spoorstafen conserveren

Staanders of spoorstafen conserveren kan u veel ellende besparen. Zoals u in de vergelijking kunt zien gaan uw staanders of spoorstafen weer jaren mee na onze behandeling.

Duurzaam en Milieuvriendelijke coatings

Onze coatings hebben vele certificaten die aantonen dat de coatings milieuvriendelijk en duurzaam zijn. 

10-15 jaar verlengen

Milieuvriendelijk

Gecertificeerd

Duurzame Coatings

Before After

Gasleiding Conserveren

Ook in kleine ruimtes kunnen onze niet giftige coatings gewoon hun werk doen. Op deze manier kunt u zelf gasleidingen in nauwe ruimtes conserveren.

Before After

Giertanken conserveren

Giertanken kunnen na onze behandeling ook weer jaren door, zoals u ziet in de vergelijking is de tank weer als nieuws met onze duurzame coatings.

Before After

Bruggen Conserveren

Ook voor roestige ondergronden kunnen onze speciale coatings gewoon worden aangebracht. Het resultaat dat u hierboven ziet laat zien wat een wezenlijk verschil onze duurzame coatings maakt.

Before After

Scheepsbodem conserveren

Onze oplosmiddelvrije coatings dragen bij aan een beter milieu en werken ook perfect voor schepen en boten met een stalen bodem. 

Onderwater Conserveren

Onze milieuvriendelijke coatings maken het ook mogelijk om onderwater te conserveren en zo de levensduur van het object met 10/15 jaar te verlengen.

Kunnen wij u helpen bij uw conservering?